Wie ben ik?

Mijn naam is Nienke Bosgraaf, 44 jaar, trotse moeder van twee dochters en een zoon. Ruim 20 jaar werk ik vol passie in de geboortezorg.

Als kraamverpleegkundige in het ziekenhuis heb ik vele ouders begeleid tijdens hun zwangerschap en bevalling. Als zwangerschapsdocent hielp ik aanstaande ouders bij de voorbereiden op hun bevalling. Tegenwoordig werk ik als partus assistent bij Kraamzus en begeleid ik (aanstaande) ouders bij de bevalling thuis of in het ziekenhuis. Daarnaast ben ik geboortetraumatherapeut vanuit mijn eigen praktijk.

Ik geloof in de kracht van de vrouw. Als moeder weet je wat je moet doen om geboorte te geven en zal je alles eraan doen om je kindje veilig geboren te laten worden. Dit natuurlijke programma ligt klaar in ons emotionele brein. Als moeder functioneer je biologisch gezien vanuit je (intuïtieve) emotionele brein. Iedere verstoring tijdens je zwangerschap of je bevalling, spreekt je werkbrein aan en veroorzaakt een blokkade tussen je intuïtieve brein en je werkbrein. Dit heeft als gevolg dat je lichamelijke en/of mentale gezondheidsklachten kunt krijgen.

Tijdens mijn opleidingen tot geboortetraumatherapeut kreeg ik de wetenschappelijke onderbouwing van wat ik al die tijd gevoeld had en wat als een rode draad door mijn werk heen liep.

Ik help je graag! Om te herstellen van een geboortetrauma, om je te helpen weer krachtig te worden. En om de angst voor een volgende bevalling weg te nemen.

Ik geloof in de kracht van de vrouw!

Gun jij jezelf ook een persoonlijke voorbereiding op de bevalling?
Wil jij bevallen vanuit vertrouwen?
Wil jij jezelf weer emotioneel sterker voelen door vertrouwen te hebben in jezelf en je intuïtie?
Ervaar je angst of heb je een eerdere bevalling als heel heftig of traumatisch ervaren? En wil je in vertrouwen de komende bevalling tegemoet gaan?
Wil jij herstellen omdat je een trauma of negatieve gevoelens ervaart over de periode van zwangerschap en geboorte?
Ik kan je helpen.